Publicerad den Lämna en kommentar

Välkommen till Perssons Cykelaffär i Hällekis 2023

Vi önskar alla en riktigt god start på det nya året. 2023 kommer att bli ett spännande år. Cykeln som färdmedel kommer förmodligen stärka sin position, som ett hållbart alternativ till bilen. Höga priser på drivmedel gör det lätt att ersätta en bil med en cykel, eller räkna hem en investering i en ny cykel för arbetspendling. Fler människor kommer att cykla i vardagen och inse cykelns värde och värdet av att vårda den regelbundet.

Hos oss får du hjälp med att hitta din nya cykel, eller serva din befintliga. Nedan kan du se vilka varumärken vi jobbar med. Det vi inte har hemma hjälper vi gärna till att ta hem, eller att erbjuda en annan lösning som passar dig.

Välkommen till en riktig cykelaffär i Hällekis, vid foten av det blommande berget Kinnekulle, och Vänerns strand!

Varumärken

Skeppshultcykeln svensktillverkade kvalitetscyklar

Skeppshult – Svensktillverkade kvalitetscyklar ifrån småländska Skeppshult. I sortimentet finns vanliga cyklar, elcyklar och specialcyklar. Alla cyklar är utrustade med komponenter ifrån Shimano. Från detta varumärke har vi de flesta modeller hemma, och kan erbjuda en snabb leverans. Om du är ute efter en vanlig vardagscykel, eller en hållbar cykel för pendling är detta valet för dig.

Merida Bikes

Merida Bikes – Merida är en stor cykeltillverkare som designar, tillverkar och marknadsför cyklar i över 77 länder. I sortimentet finns cyklar för alla typer av cykling, från vardagscykeln till tävlingcykeln. Det vi inte har hemma hjälper vi gärna till att ta hem till dig.

Commencal mountainbikes

Commencal – Commencal är en tillverkare ifrån Andorra. De är specialiserade på mountainbikes, främst för trail, enduro och downhill. Om du är intresserad av någon särskild modell, hjälper vi gärna till att ta hem den till dig.

Pelago Bicycles Helsinki Finland

Pelago Bicycles – Pelago är en tillverkare av moderna vardagscyklar och gravelbikes. De har sin bas i Helsingfors Finland. I sortimentet finns även fina tillbehör och kläder. Välj ut din modell och kom till butiken, eller hör av dig, så hjälper vi till att ta hem det du önskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *