Publicerad den Lämna en kommentar

Black torsdag och fredag vecka 47 2023

Nu vecka 47 är det dags för årets Black Friday, eller Black Week kanske är mer rätt. Så även jag får väl haka på detta och köra Black Torsdag och Fredag i butiken i Hällekis. Öppet torsdag och fredag 13-18.

Nedan finns några fina erbjudanden som gäller 23-24/11 2023, så passa på att fynda. Välkommen!

Köp eller beställ en elcykel och få dubbdäck på köpet

Skeppshult Nova Sport EL

Passa på att köpa eller beställa en elcykel ifrån Skeppshult eller Merida och få dubbdäck på köpet. Montage av dubbdäck ingår i cykelpriset. Värde för dubbdäck och montage ca 1.800:-

Supererbjudande på cyklar i butiken

Scott Sub Cross 50 Large

Scott Sub Cross 50, storlek large
Färg brun matt metallic, Cross/ Hybridcykel för alla typer av underlag. Antal växlar: 24 | Ram: Sub Cross Alloy 6061 Gaffel: Sub Cross Steel Rigid Fork Bromsar: Tektro HDM275 (hydrauliska) Växelreglage: Shimano SL-M315-8 Bakväxel: Shimano Tourney RD-TX800 Däck: Kenda Booster / 700×45

Scott Sub Cross 50 Dam

Scott Sub Cross 50, storlek medium, dam
Färg vit pärlemo Cross/Hybridcykel för alla typer av underlag Antal växlar: 24 | Ram: Sub Cross Alloy 6061 Gaffel: Sub Cross Steel Rigid Fork Bromsar: Tektro HDM275 (hydrauliska) Växelreglage: Shimano SL-M315-8 Bakväxel: Shimano Tourney RD-TX800 Däck: Kenda Booster / 700×45

Merida One.Twenty XT Edition Large

Merida One.Twenty RC XT Edition, Storlek Large
Snabb, kapabel, balanserad, Shimano XT drivlina, RockShox Reba 120mm dämpare fram och Deluxe Select+ 100mm bak, dropper post. En perfekt cykel för dig som vill ha en heldämpad allround mtb, som klättrar bra, är snabb på stigen och stabil utför. Storlek large. Cykeln är i nyskick. Har använts som democykel, testcykel under vår och sommar 2023.

Merida Silex 300 Medium

Merida Silex 300, Gravelbike, Storlek M
Färg Burgundy black, mörk vinröd metallic. Lätt och fin gravelbike för dig som vill ha en riktigt fin allroundcykel i aluminium med kolfibergaffel.  SILEX 300 är klar för ditt nästa cykeläventyr, både på krävande grusvägar eller asfalt.

Pelago Stavanger, Gravelbike, Storlek 57cm M/L
Riktigt fin gravelcykel ifrån finska Pelago Bicycles. Byggd ifrån lösram. Utrustad med SRAM Apex växelgrupp, Fulcrum Racing Quattro hjul, Schwalbe Ultrabite 2,0 sitter monterat nu, Fizik-sadel. Har använts som democykel, testcykel under vår och sommar 2023.

Skeppshult Nova Premium Ull

Skeppshult NOVA Premium
Färg ljusgrå/ull. En riktigt fin kvalitetscykel, navdynamo, rullbroms fram, fotbroms bak, 7-växlad Shimano Nexus navväxel, korg, batterilampa bak, belysning med navdynamo fram.

Skeppshult NOVA Premium Flamröd

Skeppshult NOVA Premium
Färg ljusgrå/ull. En riktigt fin kvalitetscykel, navdynamo, rullbroms fram, fotbroms bak, 7-växlad Shimano Nexus navväxel, korg, batterilampa bak, belysning med navdynamo fram.

Skeppshult Natur Colour Blå

Skeppshult Natur Colour
Färg blå. En klassisk Skeppshultcykel i en fräsch kulör. 7-växlad, batterilampa bak, navdynamo fram, rullbroms fram, fotbroms bak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *